Municipi

L’Ajuntament redueix l’aforament de la tala del pi de Sant Antoni

Aquest dimecres dia 10 de gener és el dia en que es celebra la tradicional pujada a Ternelles per triar i tallar el pi de Sant Antoni 2024 de Pollença.

En referència a l’acte, l’Ajuntament de Pollença ha comunicat que s’ha pres la decisió de limitar el nombre de persones que hi poden assistir a la tala perquè “els darrers anys el nombre d’assistents havia incrementat de forma excessiva i innecessària”. Convertint-se així en “la festa d’uns pocs”.

Per tal d’evitar aquesta situació, la qual es considera “incontrolable” per part de les autoritats, únicament hi podran participar els membres que treballen a la Comissió de Festes, els mitjans de comunicació, vuit regidors de desset, xeremiers i personal de seguretat i logística, els quals tendran una acreditació personalitzada que elaborarà la regidoria de Festes.

Per altra banda, es remarca que es “farà tot el possible per aconseguir que la festa de Sant Antoni [del dia 17 de gener] es desenvolupi amb la màxima participació, seguretat, responsabilitat i alegria”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button