Municipi

Es convoca el concurs per escollir la imatge representativa de la Fira del Vi 2024

A més de ser el cartell representatiu de la fira, el premi es complementa amb una dotació econòmica de 600 €

S’ha fet pública la convocatòria del concurs per escollir la imatge representativa de la Fira del Vi 2024. Al concurs, es poden presentar tant professionals com no professionals del món del disseny i belles arts; de manera individual o col·lectiva.

Els treballs presentats poder haver-se realitzat mitjançant qualsevol tècnica pictòrica, fotogràfica, o infromàtica, entre d’altres. Amb un format de 24×65 cm o una mida proporcional i tenint en compte que la imatge s’ha de poder utilitzar tant en format vertical com hortizontal. Aquesta obra ha de incloure literalment el títol FIRA DEL VI POLLENÇA 2024 – 27 i 28 d’abirl – Claustre de Sant Domingo. La seva presentació s’ha de feramb l’original dins un USB en fomat editable de Photoshop, Illustratos o InDesign i també imprès i enganxat a sobre d’un cartró ploma degudament protegit de mida 2465 cm. Però aquestes s’han de presentar dins un sobre tancat en blanc i dins un altre sobre (enganxat al sobre gran) s’hi ha de incloure l’Annex 1 degudament emplenat que l’Ajuntament ha publicat a la seva web.

Les propostes s’entregaran al Registre General d’Entrades de l’Ajuntament de Pollença o de l’oficina municipal del Port de Pollença entre el i el ………..

El jurat estarà presidit pel regidor de Fires, dos representants de l’Associació Vi Primitiu i un professional extern vinculat a l’àmbit de la imatge i la comunicació. Aquests actuaran de conformitat amb els principis d’imparcialitat, independència i objectivitat, sense que, en cap cas, puguin intervenir en l’elaboració de les propostes que es presentin.

Finalment, el premi serà una dotació económica de 600€; subjectes als impostos o retencions vigents segons la llei. L’atorgament del premi es farà per resolució del regidor delegat de Comerç i Fires i es comunicarà el veredicte del jurat per correu electrònic.

Les bases completes del concurs les podeu trobar clicant aquí mateix.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button