Municipi

El passat dilluns es realitzà una convocatòria extraordinària per dur a terme algunes qüestions d’EMSER

S'abordaren els expedients d'abastament d'aigua potable, la contractació de nous camions recol·lectors i altres destinats a recursos humans

El passat dilluns dia 18 es va dur a terme un consell d’administració d’EMSER per tal de plantejar i desenvolupar diverses qüestions d’interès per al municipi. A aquesta convocatòria extraordinària varen assistir Steffy Pozo, regidora de Medi Ambient; Catalina Carbonell, regidora d’Hisenda i Contractació; Joana Aina Campomar, regidora de Serveis i EMSER; i Martí March, batle de Pollença.

Així mateix, assistiren el membre de l’Oposició Tomeu Cifre i Andrés Nevado, d’Unió Mollera, així com oients representants dels treballadors pertinents; els quals mantengueren el dret de la paraula, però no el dret a votar.

L’ordre del dia es va dividir en tres blocs. Primer, es va dur a terme l’aprovació d’expedients per a dur a terme la contractació de distints pous d’abastament del municipi per la cessió temporal de drets d’aprofitament d’aigües. Concretament, sis pous que són els de Can Comes, Can Colet, Es Clos, Gommar, Vall Cubelles i Son Vila.

Segon, es va dur a terme l’aprovació de contractació i l’inici de la licitació per adquirir dos camions recol·lectors de residus sòlids urbans i l’aprovació de l’inici d’expedient per a la contractació de dos nous camions recol·lectors satèl·lits urbans.

Per acabar, el darrer bloc va estar destinat als recursos humans de personal, durant el qual va aprovar l’inici de l’expedient per la contractació d’un/a tècnic/a jurídic superior; la selecció d’un/a enginyer/a tècnic industrial; i la modificació de plantilla que suposa la contractació d’un/a gerent adjunt/a.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button