Municipi

Arranca el tradicional Sorteig de Loteria de Nadal

La Loteria de Nadal persisteix com un vívid reflex d'il·lusió, solidaritat i esperança

Durant el Nadal, un dels esdeveniments més esperats i arrelats a la nostra cultura és el Sorteig de Loteria de Nadal. Des de molt abans de desembre, les administracions de loteria es converteixen en centres assidus d’activitat, on persones de totes les edats participen en la tradició anual d’adquirir dècims per al sorteig que marca la il·lusió de la temporada.

Per descomptat, a cada racó també de Pollença se sent en l’aire l’expectació per aquest sorteig, conegut com “La Grossa”. Les files en les administracions de loteria són una escena típica, on la gent es reuneix per a compartir la il·lusió d’una possible fortuna. Així mateix, les supersticions i els rituals personals acompanyen a aquesta tradició: alguns demanen números específics, números associats a dates especials o esdeveniments significatius; altres prefereixen l’aleatorietat i confien en l’atzar.

L’esdeveniment s’ha convertit ja en un dia d’unió per a les famílies, les quals es reuneixen per veure l’emissió. Genera emoció i expectativa, fent evident la màgia de Nadal. La qual no és tan sols els premis repartits, sinó el fet d’haver compartit aquest moment amb les persones del nostre redol i confiar que, si toca, s’ha de repartir.

Avui, un any més, la Loteria de Nadal marca una fita important al calendari nadalenc. El sorteig té lloc avui 22 de desembre al Teatre Real de Madrid, a partir de les 8:00 hores i es pot veure a través del directe de RTVE. El primer premi “La Grossa” és de 4000.000 euros al dècim, i reparteix en total 2.590 milions d’euros en premis. El segon premi reparteix 125.000 euros al dècim i, el tercer premi, 50.000 euros. A més, 1.794 dècims rebran 100 euros de premi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button