MunicipiSalut

Sanitat aprova l’oferta pública d’ocupació de 578 places al Servei de Salut

El Servei de Salut disposa d’un termini de tres anys per convocar els procediments selectius de la convocatòria

La Taula Sectorial de Sanitat ha aprovat per unanimitat la convocatòria de l’oferta d’ocupació pública ordinària del personal estatutari dependent del Servei de Salut. En total són 578 places per a cinquanta-sis categories; d’entre les quals destaquen el nombre de cel·ladors, infermers/es, infermers/es de salut mental, infermer/es d’urgències d’atenció primària, matron/es, metge/ssa d’atenció primària, auxiliar d’inferemeria, especialista de psiquiatria, i pel grup d’auxiliar de funció administrativa.

El Servei de Salut disposa d’un termini de tres anys per convocar els procediments selectius d’aquetsa convocatòria del 2023. De les quals un 7 % es reserva per a persones amb discapacitat.

Així mateix, s’ha anunciat un concurs de trasllats voluntari amb vuitanta-vuit places bàsiques vacants de personal estatutari fix en les categories de Infermer/a Especialista de Salut Mental (29 places), Infermer/a Especialista Obstetricoginecològic/a (30 places) i Fisioterapeuta (29 places).

Finalment, també s’ha acordat establir un barem únic de puntuació dels mèrits de coneixement de català en tots els procediments selectius, de provisió i de mobilitat del personal estatutari del Servei de Salut.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button