CulturaEu MollMunicipiPollença

Totes les activitats programades per aquest Nadal 2023-24

Dels dies 6 de desembre al 6 de gener a Pollença i el Port

Des d’avui i fins al 6 de gener, després de l’arribada dels reis d’Orient al municipi, hi haurà una gran grapada d’activitats nadalenques per a totes les edats. Com ara són: l’Espai Artesanal de la Taverna, un mercadet solidari i un el mercadet de Nadal de Teixit Empresarial; una ballada de ball en línia a la plaça Major, els concerts de l’Escola de Música de Pollença, del Cor de Pollença i del Rotary Club Pollença; teatres, presentacions de llibres, tallers infantils de decoració, gimcana de recerca de galls a Pollença i al Moll. I no ens podem oblidar de la visita del Pare Noel, la cavalcada dels Reis Mags i les tradicionals matines del cant de la Sibil·la o la festa de la nit de Cap d’Any.

Consulta i descarrega la programació completa:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button