Eu MollMunicipiPollença

S’acorden mesures per millorar la depuradora i la Badia de Pollença

L'administració autonòmica, municipal i entitats socials es reuniren ahir per tal de trobar solucions concretes sobre cada qüestió

La reunió per tractar algunes millores de la depuradora i la Badia de Pollença va tenir lloc ahir entre l’administració pública, la municipal i les entitats socials del municipi. La finalitat principal era tractar l’estació depuradora d’aigües residuals i els fondejos il·legals a la Badia de Pollença.

La trobada es va dur a terme, en un principi, a la sala de Plens de l’Ajuntament de Pollença, on l’equip de govern i tres tècnics, el coordinador d’Urbanisme, el tècnic de Medi Ambient i el gerent d’EMSER, es reuniren amb el conseller del Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, el director general de Recursos Hídrics, Joan Calafat i el gerent d’Abaqua, Emeterio Moles.

Durant aquesta reunió, que es qualifica de positiva, es va acordar realitzar una anàlisi de les dues depuradores del municipi, gestionades per Abaqua. Per una banda, s’analitzarà la situació de la depuradora de Pollença i les mesures a prendre per millorar-la. Així mateix, es farà una nova reunió els propietaris de la Immobiliària Formentor, Abaqua i l’Ajuntament per abordar la depuradora de Formentor.

La segona part de la trobada va dur a terme al Reial Club Nàutic del Port de Pollença, on també hi havia el director general de Costes i Litoral, Carlos Simarro, el director general de Ports i Transport Marítim, Toni Mercant, i el gerent de Ports de les Illes Balears, Jaume Carbonell. A més, es sumaren tres grups de l’oposició i representants de diferents entitats, com el mateix Reial Club Nàutic, l’Associació d’Hotelers de Pollença, l’Associació de Veïns del Port de Pollença, l’Associació en Defensa de la Badia, l’IMEDEA, la Confraria de Pescadors, Arrels Marines, la Caixa i Colonya CaixaPollença.

Allà, es va partar de les accions necessàries per dur a terme la millora de la situació i la vida de la Badia de Pollença. Aquestes són: el clavegueram, la depuradora i la reordenació dels vaixells fondejats. A més, es duran a terme altres reunions per prendre mesures concretes sobre accions per la millora de la sostenibilitat al municipi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button