Municipi

La Policia Local ha estat guardonada pels seus 30 anys sense expedients ni sancions disciplinàries

Les condecoracions i mèrits als Policies Locals de Mallorca 2023 s'otorgaren al Quarter de Petra

L’entrega d’aquests mèrits té la finalitat d’atorgar condecoracions als agents de la Policia Locals de la comunitat autònoma de les Illes Balears per fets excepcionals o de rellevància particular. Així mateix, també es poden atorgar a persones i entitats que no tenguin vinculació amb els cossos de la policia pels mateixos fets.

Ahir es varen donar les condecoracions i mèrits de l’any 2023 als Policies Locals de Mallorca. L’entrega es va fer al teatre del Quarter de Petra, on els locals de l’Ajuntament de Pollença varen ser reconeguts per diversos motius.

Per una banda, s’ha guardonat els 30 anys de servei sense expedient ni sancions disciplinàries a: Miquel Pons, Sebastià Arrom, Joan Mayol, Bartomeu Borràs, Juan Perelló, Joan Pons, Jaume Torrandell, Miquel Llompart, Juan Luis Arboleda i Aina Serra. També s’han donat les distincions als policies locals que han passat a la situació de jubilació: Montserrat Manuel Mercer, Pedro Ferriol i Jaume Martorell. Per altra banda, el Policia Tutor de Pollença, Carles Ferrer, ha rebut el Segell de Qualitat professional 2023-24, en la categoria d’Excel·lència. Finalment, s’ha entregat una menció especial a Martí Roca, com a docent col·laborador del CEIP Costa i Llobera amb l’Ajuntament pel programa d’educació viària.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button