CulturaMunicipi

Què feim avui al municipi?

Activitats al municipi per avui dissabte dia 2 de desembre

Torneig de Truc 

Avui tendrà lloc el darrer Torneig de Truc del 2023, a càrrec de la Federació Balear de Truc i amb la col·laboració dels pollencins Pau Cladera, Mateu Soler i Joan Payeras. Per participar-hi, calia fer inscripció prèvia, no obstant això, pels qui no han arribat a temps a inscriure-se, és una bona oportunitat per veure com és una jornada de joc, arròs brut i un dia perfecte per conèixer gent d’altres municipis i amb els teus interessos. El torneig començarà a les 9:00 h a Can Villalonga i durarà pràcticament tot el dia!

IV Bicicletada popular

Arrels Marines, AFAMA i Can Bum han organitzat la seva IV Bicicletada popular per aquest dissabte dia 2 de desembre. En aquesta ocasió, es farà als carrers del Port de Pollença amb la finalitat de reivindicar les rutes escolars segures i per fomentar els hàbits saludables als més petits.

La trobada serà a les 11:00 h a Llenaire i el recorregut durarà fins a les 12:30 h. Finalment, a les 12:45 h es farà el vermut a la plaça Miquel Capllonch a càrrec d’AFAMA.

El grup que surt des de Pollença es reunirà a les 10:15 h a Ca Les Monares.


Teatre de Barra

Dissabte dia 2 arriba a Pollença el mític Teatre de barra. Un vespre que anirà acompanyat de tres funcions a tres bars col·laboradors del poble. Aquests són La birreria, el Jambar i Oh, Vermut!

L’activitat comença a partir de les 20:30 h amb la primera funció. La segona serà a les 21:15 h i la darrera a les 21:50 h. Les entrades es poden comprar als mateixos locals o reservar-les a través de orbitaeditorial@gmail.com. El preu de cada entrada és de 4,5 €. Així mateix, una hora abans de començar, la taquilla estarà oberta a la plaça pels qui encara no tenen entrades.


Inauguració de la pista de gel a Pollença

Així mateix, el dia 2 a les 17:00 h, s’inaugura la pista de gel sintètic de Pollença que l’Ajuntament ha contractat per dinamitzar la campanya de Nadal i promoure el comerç local durant la temporada baixa d’hivern. La pista estarà ubicada al Claustre de Sant Domingo i anirà a càrrec del Club de Patinatge de Pollença, que duran a terme algunes activitats dirigides. Els horaris es faran saber el mateix dia, però el preu ja s’ha anunciat que serà de 3 € per 30 minuts d’accés. Les inscripcions es poden fer a través del mail clubpatinatgedepollenca@gmail.com

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button