Municipi

L’Associació d’Artesans reunirà 12 marques pollencines a ‘La Taverna’

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pollença, l’Associació d’Artesans de Pollença ocuparà un espai col·aboratiu on s’hi reuniràn 12 marques pollencines: ‘La Taverna’ situada als Jardins Joan March.

Els artesans reunits a aquest espai, que ocuparàn temporalment, dediquen les seves creacions a fer peces de ceràmica, treballs amb fusta, tèxtils, productes de fibres naturals, bijuteria, serigrafia, aigües de colònia i ambientadors naturals, oli d’oliva, etc., donant mostra de la rica i variada artesania pollencina.

A més a més, també a aquest espai hi seràn presents les creacions que PRODIS (Associació Pro- Ajuda a Persones Discapacitades) elabora al seu taller ocupacional. I el seu cost tindrà destinacions benèfiques.

Si bé ‘Espai Artesanal’, el mot que li ha donat l’Associació d’Artesans a aquest espai, ja ha tingut èxit en edicions passades, des del Nadal del 2019, i va repetir-se l’any 2022 durant mesos de pandèmia, enguany obre les seves portes aquests propers dies: el 12, 13, 14 i 15 d’octubre. Romandrà obert els matins, de 10.00 a 14.00h, i horabaixes de 17.00 a 20.00h. I ho tornarà a fer pel pont de la Constitució i, tal i com està previst, per la Fira de Pollença i per Nadal.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button