Municipi

Caixa Colonya es reuneix amb Marga Prohens

La reunió tractava temes diversos, però també s'hi parlar de les obres a l'antiga fàbrica

Tot i que la reunió estava programada des d’abans que sortís la informació sobre la denegació de la reforma de Ca’n Morató degut a un informe desfavorable de la Direcció de Recursos Hídrics, el tema va sortir a la reunió.

Entre d’altres qüestions, en parlar de la situació de la rehabilitació de la fàbrica, la presidenta del Govern Balear, com hem pogut saber per mitjà del Director General de Caixa Colonya Biel Bauzà, mostrà una actitud que dóna a entreveure certa esperança de cara a la reaització del projecte.

En declaracions a Som Pollença, el sr. Bauzà ha parlat sobre aquestes sensacions positives:

La reunió ja estava programada des de feia temps i va ser molt positiva. Varem parlar de la tasca social de Colonya a traves de la Fundació Guillem Cifre, dels programes de col·laboracio amb el Govern, com l’avançament de subvencions a entitats socials i el programa d’accés a la vivenda amb financiació de fins el 100%.

També de l apertura de dues noves oficines de Colonya, una a Sóller i l’altra a Ferreries. També vam parlar de Can Morató, comprometent-nos totes les parts a cercar una solució que permeti continuar endavant amb aquest projecte.

Biel Bauzà, Director General de Caixa Colonya
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button