Municipi
Destacat

Pollença se vesteix de Hippie FLOWER POWER

La festa Flower Power fou tot un espectacle. En pujam les imatges per a què us hi pogueu cercar amb les vostres amistats

La Flower Power ja s’ha convertit en una icona per les festes de La Patrona. Desde Som Pollença i Balearslive tenim la sort de poder participar en la seva organització i estam molt orgullosos de la feina feta.

Haver preparat un escenari com són els Jardins de Joan March replet de decoracions, amb l’espectacle d’Stromboli, amb el millor servei organitzatiu per a que tot surti bé i amb els artistes que vam poder reunir per escoltar la millor música és un orgull per a nosaltres.

Un dia pels grans però també pels més petits. A qui també poguerem fer disfrutar de la bauxa gràcies al ‘Just Dance’ i la pantalla gegant de Balearslive.

I el vespre, ja ho sabreu, gaudir del mític Juan Campos, de Gaspar Sampol & Miguel Vera de Los 40 Classic, de ni més ni manco que Zanova i dels amics de Tocats d’Ala va ser espectacular per a nosaltres i, com ja ens heu transmés també molts, increïble per a vosaltres.

Seguirem treballant any rere any per a que aquesta festa sigui la millor que es pugui organitzar! Us donam les gràcies!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button