CulturaMunicipi
Destacat

La festa als Jardins de Joan March, un clàssic de cada Patrona

La celebració comptarà amb una ambientació Flower Power molt especial i la mundialment coneguda DJ Zanova, com a elements més destacats

La festa als Jardins de Joan March, un esdeveniment que des de fa molts d’anys no falta en el programa de la Patrona, s’ha convertit en una gresca inqüestionable per a molts de joves.

Com cada any, la festa presenta novetats, la principal d’enguany és comptar amb una de les DJ’s amb més projecció del moment a escala mundial. A més, el recinte es decorarà acuradament per a l’ocasió, convertint-lo en un espectacle de colors i una festa repleta de flors i fantasia que marca el dress code i les bones vibres amb les quals cal assistir-hi. També ens acompanyarà Stromboli Circus per ambientar l’espai amb una destacada varietat de tècniques de circ, acrobàcies impossibles, malabars i, sobretot, moltíssima diversió.

Qui és DJ Zanova?

Olga Ryazanova, DJ Zanova, és reconeguda a l’escena mundial de la música electrònica. Està catalogada dintre del top 100 de DJ i productors de música electrònica, ha arribat a estar la número 19 del top rànquing mundial per la famosa revista de l’escena punxadiscos DjaneMagazine i és tan coneguda com per tenir ni més ni manco que 2,5 milions de seguidors a TikTok (@djzanova), quasi un milió a Facebook (@djzanova) i més de 255 mil a Instagram (@djolgaryazanova).

Durant els últims anys ha tengut presència a la majoria dels països on l’electrònica és el so per excel·lència de les festes i és gràcies a la seva senya d’identitat, a les mescles de música electrònica amb els millors èxits actuals.

A part de l’evident admiració cap a la DJ/productora, aquesta acció respon al nostre compromís de fer valdre i donar visibilitat a les artistes femenines en l’escena de la música i també de l’electrònica en particular.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button