EsportsMunicipi

Rudy Fernández anuncia una pausa en la celebració del seu campus

El campus de Rudy Fernández, que duia 13 anys celebrant-se al municipi, deixarà de celebrar-s’hi segons informà el mateix jugador des de les seves xarxes.

Segons s’hi referí el jugador en les seves declaracions al seu perfil d’instagram:

“Es una pena separar aquesta relació per les dificultats que s’han plantejat aquest darrer any per causes alienes a nosaltres que mai haguérem imaginat haver de viure (…) ¿Seguimos? No lo sé, pero de lo que estoy convencido es de que tendréis una parte de mi corazón siempre”

Rudy Fernández, al seu perfil d’Instagram

Les causes d’aquestes dificultats a l’hora d’entendre’s, com hem pogut saber, ténen a veure amb la cessió que l’Ajuntament i les escoles en feien dels seus espais.

Les instal·lacions esportives del poliesportiu municipal i les aules del CEIP Joan Mas i Costa i Llobera han estat sempre cedides a l’organització del Campus sense demanar-ne res a canvi. El Campus oferia per la seva part, en consideració als locals, un petit alleujerament dels costs de la inscripció.

Això suposa que els col·legis, que s’havien deixat meticulosament endreçats pels treballadors del centre, difícilment quedarien exactament igual després que hi passassen per allà uns 200 nins cada edició del Campus. Tot i que se’n encarregassen de la neteja, és clar.

D’altre banda, les activitats programades a les instal·lacions esportives havien de traslladar-se o coordinar-se amb les activitats programades pel Campus RF5.

Des de l’Ajuntament se li ha manifestat a l’organització que no hi ha cap impediment en que puguin usar les instal·lacions esportives, però que sí s’hauria de buscar una sol·lució per al tema d’emprar els col·legis

Així les coses l’enteniment entre el municipi i el Campus es troba ara mateix, llastimosament tant per l’organització d’aquest Campus com per l’Ajuntament, en un moment de pausa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button