MunicipiPollença

Celebració del Jurament de Bandera Civil

Més de 300 convidats i unes 170 jures a l'Aeròdrom Militar de Pollença

L’Aeròdrom Militar de Pollença va celebrar ahir diumenge el Jurament de Bandera del personal civil de la mateixa base. Aquest primer acte realitzar a la zona Nord, va ser presidit pel Cap del Mandat Aeri General, General de Divisió D. Juan Angel Treceño García. Aproximadament, 170 persones de totes les edats adultes varen jurar davant l’insígnia.

Entre els participants, es trobaren les Autoritats Civils i Militars de la comunitat autònoma; el batle de Pollença, Tomeu Cifre; el delegat del Port de Pollença, Andrés Nevado; els regidors David Alonso, Bianca Aguilar i Maria Buades; la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa; i més de 300 persones convidades que varen poder jurar bandera a un acte que abans estava reservat únicament als cossos militars.

El cap de l’Aeròdrom Militar, Carlos Pérez Salguero, va fer la lectura del conegut poema El Pi de Formentor de Miquel Costa i Llobera, com a homenatge al poeta. Posteriorment, es realitzà la Cerimònia de Jurament o Promesa, i l’ofrena als Caiguts.

Som Pollença va realitzar la retransmissió en directe, la qual es pot tornar a veure:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button