MunicipiPollença

Encesa d’Una llum per la Pau a Pollença

La solidaritat amb al poble ucraïnès pujarà per les Creus fins al Calvari

La iniciativa neix per part de les associacions de veïns de Pollença, Port de Pollença i Cala de Sant Vicenç, juntament amb les confraries de Setmana Santa, i es realitzarà en la processó del Dijous Sant. Es pretén mostrar la no acceptació de la invasió russa al poble ucraïnès, però sobre tot, l’aversió per la violació dels drets humans de les persones que estan sent atacades. A més d’oferir la seva total ajuda als refugiats.

Per una banda, es posaran a disposició els veïns i veïnes del municipi 2.500 ciris que portaran la inscripció Una llum per la Pau, perquè els puguin adquirir fent un donatiu mínim d’un euro. Aquesta recaptació serà destinada al Ucraïna a través de Caritas. Per altra banda, es demanarà la seva encesa al nou recorregut de la processó del Dijous Sant a Pollença.

“La idea és fer una cadena humana de ciris al llarg de l’itinerari per on passarà la processó. Així farem visible un sentiment de solidaritat i de pau”.

Les espelmes es podran adquirir el Diumenge de Rams a una paradeta que es muntarà a la plaça Major de Pollença o el mateix Dijous Sant abans de la processó a diferents punts habilitats. Les associacions que duen a terme la iniciativa demanen als pollencins i pollencines que encenguin Una llum per la Pau i defensin “la unió en la diversitat, la defensa dels drets humans i el progrés democràtic dels pobles”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button