Municipi

Els Dies Internacionals són importants… si són gastronòmics

Recepta mai vista per al Dia Internacional de la Truita de Patates

Avui, Dia Internacional de la Truita de Patates, confirmem el valor de la bogeria de posar nom a tot. I per descomptat, ho feim amb una recepta ben fàcil perquè tots podem gaudir d’ella. No valen excuses de complexitat i temps…

Necessitarem:

  • 6 ous (de la botiga de proximitat del barri)
  • 3 patates (600 grams, aproximadament)
  • 1 ceba petita (alguns m’estan odiant ara mateix)
  • Oli d’oliva (que té més gust i n’hi ha a bastament)
  • Sal (si per qüestions inexplicables s’ha acabat, anau a demanar-la al veïnat)

Començam fent netes les patates per després llevar-lis la pell i tallar-les a daus mitjans (o petits, a làmines; també val en mitges llunes… Talla al teu gust!). Fes el mateix amb la ceba, si és que la vols.

Mentrestant, encalenteix l’oli a la paella i, quan estigui llest, tira les patates i la ceba. Afegeix una pessigadeta de sal, així com si fossis un xef gurmet amb molt prestigi. I fregim a baixa temperatura uns… Ningú sap els minuts, però fins que trobis que està cuita.

Llevam l’excés d’oli i feim neta la pella o agafam una altra en cas de mandra màxima. Cascam i batem els ous, als quals agregam la fritada. Aquesta barreja la tiram a la nova paella, prèviament encalentida amb un poc d’oli per no aferrar-ho tot.

Quan estigui quasi quallat, tapam amb un plat i feim la volta. Si aconsegueixes aquest pas, és tota teva: torna a girar-la quan estigui dauradeta com tu quan vas molt a la platja d’Eu Moll i… voilà, a menjar!

_

Envia’ns la teva fotografia del resultat i explica’ns si ets de talls quadrats o triangulars.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button