Eu MollMunicipi

Ni els infants estan segurs ni les famílies, tranquil·les

Els parcs d’oci del Port de Pollença al punt de mira i en procés de millora

Davant les queixes rebudes, hem anat a fer un cop d’ull al Port de Pollença i veure el que passa amb la cura d’algunes zones denunciades. El mal estat del parc infantil de la Plaça Miquel Capllonch i l’antic Skate Park és un mal de cap per a les mamàs i els papàs del poble, que demanen atenció urgent. Les famílies asseguren que els nins corren perill i elles estan intranquil·les quan hi van.

El paviment es va veure afectat fa un temps per actes vandàlics. Es va reparar i torna a estar desferrat. És evident el risc que comporta si un menor es fica els granets de suro a la boca. “El mateix dia que es va recautxutar, ja hi havia menors a la zona, els quals havien traspassat el cordó policial”, assegura Andrés Nevado, Delegat del Port de Pollença. “Es mirarà d’arreglar-ho de nou, però demanam compromís cívic durant les obres perquè les famílies tampoc deixin als nins i nines botar a l’àrea restringida”.

Quant a l’esplanada de l’antic Skate Park, es remarca que aquest és un espai únicament de trànsit ara mateix, no una zona d’oci. No obstant, es tenen en compte les preocupacions rebudes i es prendran mesures per assegurar la reparació del que està en pitjor estat i es considera un perill per als qui van a jugar. A més, Bianca Aguilar, Regidora d’Esports i Igualtat, ha assegurat que tenen en ment un projecte innovador. El qual aportarà al poble un canvi i un nou parc esportiu apte per a tot tipus de jocs i vehicles: monopatins, bicicletes, patins de rodes…

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button