MunicipiPollença

Es necessitaran entrades per poder veure el Ball dels Cossiers

També s'han fet canvis en alguns emplaçaments on ballaran

Amb les noves mesures imposades en les darreres setmanes davant l’augment de la Covid19, el programa que es tenia previst per dia 2 d’agost en referència al Ball dels Cossiers s’ha hagut d’actualitzar i adaptar a les noves normes.

És per això que, per tal de controlar l’aforament i per veure els Cossiers i la Dama de forma segura, serà necessari tenir entrades per accedir als balls de la Plaça Vella, el Pati de l’Ajuntament i al Claustre del Convent.

Es podran recollir a les oficines de turisme de Pollença (horari de dilluns a divendres de 9h a 15h) i del Port de Pollença (horari de dilluns a dissabte de 9h a 16h), un màxim de dues entrades per persona.

Es recomana que, per favor, només s’agafin entrades per veure’ls en un sol indret i així podran gaudir d’aquests balls un major nombre de persones.

Canvis d’emplaçaments

Més enllà d’haver d’adquirir entrades per accedir als espais abans mencionats, també s’han fet canvis en els emplaçaments on ballaran.

Així, des de l’Església, després de l’ofici, no faran parada a Plaça, ja que allà era més difícil controlar l’aforament. Per això s’ha decidit canviar aquesta ubicació per la del Claustre del Convent.

Tampoc es ballarà, per mor de la situació provocada per la Covid, dins l’edifici de la Residència de Persones Majors de Pollença com es feia cada any perquè la gent major pogués gaudir d’aquest ball tradicional sense haver-se de desplaçar. Així i tot, des de l’organització dels Cossiers, ens han informat que s’està treballant per definir si se podrà traslladar aquest ball a un altre espai proper on els majors poguèssin assistir amb total seguretat sanitària i que no suposàs una gran distància. S’està estudiant si aquesta localització podria ser el Claustre, per la seva proximitat a la Residència, però encara està per definir.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button