Eu MollMunicipiPollença

Veïns denuncien deixadesa del municipi i actes vandàlics

Aquests fets s'han produït en les darreres hores i així ho ha criticat la gent del poble

Diferents veïns de Pollença han denunciat la deixadesa del poble i actes vandàlics en els darrers dies. Han estat diferents ‘molleros’ que través de xarxes socials han criticat el mateix assumpte: contenidors plens a vessar de fems.

Alguns, asseguren que a la zona del carrer Metge Llopis del Port de Pollença fa “més de tres dies -sense contar el cap de setmana- que no s’enduen els fems”. Altres, ho qualifiquen d’un gran “estat de deixadesa del poble” i que “donem mala imatge als turistes”. Per altra banda, també consideren que “gran part de la culpa és de la gent que deixa els fems sabent que no hi cap i deixant-lo a terra”, ja que, “demostren el mal ús que se’n fa dels punts de recollida i és una mostra clara del malestar que suposen aquests actes incívics per a la població en general”.

A més, en les darreres hores un veí ha denunciat el “mal estat d’una claveguera” al carrer Roser Vell de Pollença. A causa d’aquest, s’ha fet “mal a un peu”, expressa a través de xarxes socials. Els veïns del Ramón i Cajal també han criticat el gran bassiot que hi ha al carrer -present des de fa mesos- però amb la calor crea males olors i és un focus de moscards.

També en les darreres hores s’ha denunciat un acte vandàlic. Aquest matí, un cotxe aparcat ha comparegut amb les rodes punxades a la plaça de les Monnares.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button