MunicipiPollença
Destacat

Un any més, baixada de la bandera sense públic

No anunciaran l'hora per tal que la gent no s'acumuli al lloc

En un estiu habitual i sense covid19, estaríem a punt de començar les festes de la Patrona 2021. De fet, avui horabaixa segurament es celebrassin les votacions per a triar qui serien els protagonistes del simulacre dels Moros i Cristians. Avui sabríem qui seria en Joan Mas, en Dragut, Lloctinent, l’Abanderat i l’Ajuntament Vella. Enguany però, toca, un any més, fer bonda i actuar amb seny.

Hem parlat amb Josep Pons, regidor de festes de Pollença, per saber com començarà aquesta Patrona atípica, que tocaria donar el “sus” dia 26 de juliol. “Es farà la baixada de la bandera a l’Ajuntament, acompanyada del toc de les cornetes de la Tropa del Soldà. Es farà sense públic i per això tampoc s’anunciarà l’hora en que tindrà lloc, per evitar que la gent hi assisteixi”, ens ha explicat el regidor. Pel que fa a les canonades, “encara no es sap si se’n faran, pot ser es llancin coets des de l’Església”, ha afegit.

És així que tot serà un interrogant que podrem resoldre d’aquí a pocs dies, per veure com es donarà inici a aquesta Patrona 2021, un any més sense poder-ho celebrar així com toca, però desitjant amb ganes que l’any que ve ho poguem fer.

Pel que fa al vespre d’avui, recordam que seria el vespre de les votacions i, per tant, podria conduir a que hi hagués més gent de l’habitual per enmig. Per això, des de la Policia Local han assegurat que “s’ha reforçat el servei policial però no esperam que hi hagi molt de trui”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button