Municipi

El gerent de la residència de Sant Domingo, destituït del seu càrrec

Pons ha estat el director durant els darrers onze mesos

El que ha estat gerent des del passat juliol de 2020, Antoni Pons Miró, ha estat cessat del seu càrrec. El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ens ho ha confirmat.

El motiu ha estat l’incompliment de la clàusula de contracte, que li impedia fer feina a un altre lloc que fos la residència. Segons ha explicat el batle, “feia feina en un altre centre d’assistència social” i, per tant, ha incomplit la clàusula que ho impedia i s’ha rescindit el contracte.

Quan el futur de la plaça, podria haver-hi una nova convocatòria per a seleccionar un nou gerent però, afegeix, que ès qüestió de temps que s’hagi de traspassar la competència de la residència al Consell de Mallorca.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. Bona tarda

    Soc Antoni Pons i voldria comentar amb relació a la noticia aparescuda. Efectivament ja no soc el director de la residència. L’ajuntament des de el començament del meu contracte no ha respectat la clàusula de la compensació econòmica que te el càrrec de director amb dedicació exclusiva. Això implica per tant una modificació de les condicions de treball pactades inicialment. Aquesta situació deixa fora efecte la cñàusula de no poder treballar a dos llocs.

    Atentament

Back to top button