Esports

‘Galletas’ campió de la XIV Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Curricà

A continuació la classificació i et contem sobre el reportatge que estem preparant

La XIV Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Curricà en la modalitat curricà, organitzada pel Reial Club Nàutic Port de Pollença i convocada per la Federació de Pesca i Càsting d’Espanya en col·laboració amb la de les Balears, ha tengut lloc aquest cap de setmana i ha comptat amb la participació de 29 embarcacions procedents de les Balears, València i Catalunya. Aquesta competició puntua i és classificatòria per al Mundial de 2022.

La XIV Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Curricà es va realitzar amb total èxit. Durant les dues jornades, les tripulacions van gaudir d’una previsió meteorològica òptima per sortir a pescar. En tornar a port, les tripulacions han van poder veure en directe en una gran pantalla -de la mà de Balearslive– com anava evolucionant el rànquing de la pesada durant les dues jornades.

El primer classificat va ser l’embarcació ‘Galletas’ el patró és Arturo San Joan. En segon lloc, l’embarcació ‘Ulisses’ del patró Juan José Bonet. I, a més, va ser el guanyador de la peça major amb una bacora de 17 quilos i, en tercer lloc, es classificà l’embarcació ‘Voltoria I’ del patró Josep Barceló.

El lliurament de premis va tenir lloc a la terrassa de la piscina del club i assistiren autoritats del Govern i del Municipi, Xavier Ramis, director general de Ports Illes Balears, Bartomeu Cifre, batle de Pollença, Andrés Nevado, tinent batle de Pollença i Maria Buades i Bianca Aguilar, regidors de Turisme i Esports respectivament. També han estat presents Jesús Garay president de Comitè Tècnic en representació de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting i Damián Bauzá president de la Federació Balear de Pesca. També el president del RCNPP, D. Mateo Dupuy i en representació de la Junta Directiva han participat el vicepresident Gabriel Sastre i Pere Antoni Borràs.

Classificació XIV Copa d’Espanya Pesca Altura Curricà

1er Classificat: embarcació GALLETAS amb 246.100 punts, patró Arturo San Joan, Torredembarra (Catalunya)

2on Classificat: embarcació ULISES amb 202.100 punts i peça major bacora 17 quilos, patró Juan José Bonet, Mallorca.

3r Classificat: embarcació: VOLTORIA I amb 187.900 punts, patró Josep Barceló, Porto Petro

Aquí, podeu veure la classificació completa.

Reportatge pel canal de televisió Teledeporte

Durant les dues jornades, des de Balearslive i Som Pollença hem acompanyat aquest esdeveniment tan prestigiós d’àmbit nacional i el resultat es podrà veure plasmar a un reportatge en el qual estem treballant. Aquest, s’emetrà pel canal de TVE d’esports; Teledeporte. Tot d’una vegi el llum, ús informarem perque el pugueu gaudir.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button