CulturaMunicipiPollença

Recordant Sant Antoni

Un Sant Antoni diferent, marcat per la Covid19

Pollencins, pollencines, tenim el 17 de gener a punt d’arribar, un dia esperat per tots. Un dia trist, en aquest any on la pandèmia ens ha près, entre altres coses i més importants, els dies més especials per tots els d’aquí, com és el de Sant Antoni.

Com us explicàvem aquests dies, les festes de Sant Antoni s’han suspès oficialment. I ensetam aquest 2021, que de moment, també va regit pel virus. Aquests dies, previs a dia 17, el pi s’hagues anat a tallar a Ternelles, haguessim començat a preparar espinagades, treure el mesclat i moltes coses més. Per aquest motiu, des de Som Pollença volem acostar a totes les cases una mica d’alegria, a través dels records.

Diumenge ens tocaria sortir al carrer, anar a Ternelles a torrar i a beure un bon tassó d’herbes o mesclat per a agafar forces per estirar el pi cap a Pollença o, en el cas dels més valents, per provar de pujar el pi una vegada sembrat a la Plaça Vella.

Des de Som Pollença volem fer-vos arribar l’essència, el goig i l’esperit que ens transmet cada any aquesta festa per tal que no caigui en l’oblit d’un any tapat per la Covid19. Per això durant el dia de diumenge compartirem amb vosaltres petits moments sant antoniers dels anys passats.

No te’ls perdis que tenim imatges que mai han sortit a la llum!

Brindem, des de casa, amb els nostres i amb un tassonet de mesclat, per un Sant Antoni 2022 sense virus, restriccions i acompanyats dels que ens envolten!

Ara, trobareu diferents fotografies i vídeos sobre U Pi 2020.

Josep Nadal al cim
Josep Nadal, coronant U Pi

Pots veure l’entrevista que li he fet un any després:

Aquí heu pogut veure un resum del que va ser U pi 2020 amb diferents imatges. Però, com tot lo bo s’acaba, a continuació podeu veure com va ser dir-li adéu al pi l’any passat.

Retirada del pi, 2020

Esperem haver-vos apropat la festa a casa i esperem que l’any 2021 ho poguem cel·lebrar tots junts!

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X