Municipi

El tàndem pollencí actuarà a la pròxima temporada de “Tu si que vales”

L'integrant del jurat, Risto Mejide, ja s'ha pronunciat sobre aquesta participació

El conegut tàndem pollencí, format per Juanito Rueda i Toni Mosenya, participarà al famós programa de televisió “Tu si que vales“, on faran notar la seva veu al ritme de la música més moderna.

El popular programa televisiu de Telecinco torna a la petita pantalla a principis de 2021 amb la versió més actual i adaptada a la pandèmia que estam vivint. I és que a causa de la Covid19, aquesta nova temporada del concurs es farà de forma telemàtica, sense assistir presencialment al plató, només comptant amb la presència del jurat, el qual anirà visualitzant un a un els vídeos de cada participant puntuant-los així com s’ha fet sempre fins al moment.

A continuació, podeu veure el vídeo que han fet arribar al programa, amb el qual han passat el càsting i han entrat al concurs. En la peça audiovisual, la qual s’ha fet viral al poble de Pollença, amb gran recorregut i nombre de visualitzacions en les darreres setmanes, el grup entona al ritme de les nadales més populars i en mallorquí, per tal de transportar l’essència de la nostra illa, cap a la Península.

A partir d’ara i en les pròximes setmanes, el duet està preparant l’actuació que els farà concursar i, possiblement, aconseguir una bona posició de cara a la gran final.

Per altra part, el conegut integrant del jurat, Risto Mejide, ja ha avançat a Som Pollença que, per la sort del tàndem pollencí, es nega a participar en la puntuació d’aquest grup illenc, “por cantar un villancico en un idioma que no entiendo”- ha justificat el crític.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button