Municipi

Les innocentades més sonades d’aquest 28D

Som Pollença també s'ha sumat a aquesta diada

Avui és el Dia dels Sants Innocents i, com és tradició, les bromes i el sentit de l’humor han estat presents en tots els àmbits: des de les xarxes socials, fins als partits polítics o als mitjans de comunicació, no faltant tampoc a Som Pollença. Anem a fer un repàs per les innocentades més sonades d’aquest 28D de 2020, un any molt atípic i on la Covid19 ha estat protagonista també d’algunes d’elles.

Els partits polítics de Pollença no han deixat passar per alt una oportunitat com aquesta per a insistir indirectament en alguns temes d’actualitat en els que no estan d’acord. El Pi Pollença, ha bromejat amb que el fons d’inversió que ha comprat l’Hotel Formentor s’ha oferit a pagar el Pavelló del Moll que s’ubicaria en un complexe al campament de Cala Murta.

Font: El Pi Pollença

Podem Pollença també s’ha sumat a aquesta diada, anunciant que han arribat a un acord perquè La Fortalesa es pugui visitar dues vegades a l’any per cada pollencí. Junts Avançam, tampoc s’ha volgut perdre aquesta oportunitat per a incidir en diversos temes que involucren l’actualitat, com ara l’augment salarial de l’equip de govern d’aquesta legislatura, així com també la reducció de les celebracions dels plens de l’Ajuntament, entre altres temes.

Font: Junts Avançam

Tots per Pollença, per la seva part, ha fet una proposta per a canviar la ubicació per plantar u pi de Sant Antoni, i que aquesta sigui el solar de La Vinyeta.

Més enllà de la política, per les xarxes socials tampoc ha faltat l’humor i Secció de Muntanya Pollença també ha fet la seva amb les cases de Fartàritx Gran com a protagonistes, al haver-se arribat a l’acord amb la propietat per a convertir-lo en refugi gestionat per la mateixa Secció. Molts apunten que seria una feliç noticia i un somni per a molts pollencins.

Per la seva part, la Covid19 no podia no formar part d’aquestes innocentades. Una de les noticies que més ha sonat ha estat sobre la detecció d’efectes secundaris “vigoritzants” a la vacuna anti Covid.

Som Pollença còmplice del 28D

A Som Pollença no hem volgut ser menys i també ens hem sumat a l’humor d’aquesta diada. Des de primera hora del matí, amb la decisió de l’equip de govern de Pollença d’emprar l’edifici de La Peixateria com a mercat, o l’aprovació d’imposar un peatge per accedir a Formentor.

També hem volgut fer partíceps a la gent i locals del poble, sempre comptant amb el seu consentiment i des del més absolut respecte, fent un gest cap al tàndem pollencí de Juanito Rueda i Toni Mosenya i cap al mític music bar Duna.

Feliç Dia dels Innocents!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button