Municipi

El primer tardeo ja té lloc, reobren Duna

El propietari ha près la decisió després d'haver-ho meditat durant el confinament

Tots estam amb ganes de festa i de tornar a la normalitat! Doncs, tot i que encara no s’ha fet oficial la data, i que depèn de com avanci la pandèmia i vagin funcionant les vacunes anti Covid19, avui s’ha conegut que Duna reobre les seves portes i, a més, el seu propietari assegura que “acollirem el primer tardeo que es pugui fer quan la pandèmia ens ho permeti”.

Ja fa temps que aquest conegut local de festes situat al Carrer Alcúdia, al centre de Pollença, va tancar les seves portes, després d’anys oferint als joves del poble les millors nits de festa i de música.

Així, a partir d’aquest 2021, les noves generacions de joves pollencins podran tornar a gaudir d’aquest mític espai on segurament, els seus pares, ballaren molts de vespres. A més, ja feia falta un local d’oci pels joves del poble.

Aquesta pandèmia ha donat molt de temps per pensar en tot el que ens envolta i considerar si el camí en el que estam és l’adequat o si, pel contrari, ens aniria bé fer algun canvi. A més, també ens estam adonant de la falta que ens fa una bona festa i de com enyoram ballar i cantar amb els amics. És per això, que el propietari ens ha assegurat que aquest temps li ha servit per a reflexionar i per prendre decisions, considerant que “és hora que Duna torni a obrir les seves portes”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button