CulturaMunicipi

Concert d’Advent de la Banda de Música de Pollença

Tindrà lloc dia 5 de desembre al Claustre de Sant Domingo

Torna l’activitat de la Banda de Música de Pollença de cara a aquestes dates pròximes al Nadal, amb el Concert d’Advent que tindrà lloc el proper dissabte 5 de desembre a les 12h al Claustre del Convent de Sant Domingo.

Tal i com avançàvem la setmana passada, el President Toni Coll, ens explicà que esperaven fer més concerts en les properes setmanes, desprès d’haver reprès l’activitat amb el concert de Santa Cecília i un cop ja s’ha integrat el nou director de la banda, Miquel Gayà.

En aquest proper concert es vol aprofitar per a presentar les noves obres que ha aportat el nou director i s’ha escollit aquest horari no habitual pel fet que es fa en un espai a l’aire lliure i ja serà entrat el desembre.

Caixa Colonya Pollença serà l’encarregada de patrocinar l’esdeveniment i, com es evident, es comptarà amb un aforament limitat i serà obligatori l’ús de mascareta així com també mantenir la distància de seguretat. D’aquesta manera, les entrades seran gratuïtes i es podran recollir a l’Oficina de Turisme i a Can Llobera.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button