CulturaMunicipi

Celebrat el primer concert de la Banda de Música amb el nou director

Toni Coll: "esperam poder celebrar el pròxim concert de dia 5 de desembre"

Poc a poc torna la normalitat a la Banda de Música de Pollença. Aquest passat diumenge es celebrà la tradicional ofrena a Philip Newman, qui fou fundador del Festival de Música de Pollença, aprofitant el dia de Santa Cecília i essent aquest el primer concert per al nou director de la Banda, Miquel Gayà.

S’interpretaren dues peces musicals, Ateneo Musical i Visca Pollença durant l’esdeveniment dut a terme al Claustre de Sant Domingo, així com també es donà la benvinguda al nou director i al sotsdirector, Antoni Moltó.

El president de la Banda, Toni Coll ha destacat lo agraïts que estan davant la gran quantitat de gent que va assistir a l’acte, sempre complint amb les mesures de seguretat.

Per altra part ha assegurat que estan “molt contents amb la feina de Miquel Gayà, qui ha aportat peces molt interessants i ha estat molt ben acollit pels músics de la banda”.

Coll ha afirmat que esperen poder fer més concerts pròximament i que estan a l’espera de la confirmació del següent per a dia 5 de desembre, per a presentar les noves obres que ha aportat el nou director.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button