EsportsMunicipi

Resultats esportius d’aquest cap de setmana a Pollença

Àngels Llobera s'imposa a la Marató de Sant Josep de Sa Talaia

Trail

Àngels Llobera, la pollencina s’imposa a la Marató disputada aquest passat cap de setmana a Sant Josep de Sa Talaia a Eivissa, en un temps de 4 hores i 54 minuts. Llobera va començar amb una ruta errònia, cosa que li va fer perdre uns minuts perquè va haver de començar des de la meta d’inici de nou. Encara així, pogué recuperar a temps i arribar a la victòria.

Marga Llompart, ha quedat a un merescut segon lloc a la prova reina dels tres Dies Trail d’Eivissa, anomenada Ultra i amb una distància de 87 quilòmetres. La pollencina quedà en segon lloc amb un temps de 13 hores i 55 minuts.

Vòlei

El Club Vòlei Pollença ha tornat desprès d’una setmana de descans. Així els resultats dels diferents equips són els següents:

  • Senior Masculí- Son Servera 3-0
  • Juvenil Femení- Montesión 2-3
  • Cadet A Femení- Cide 0-3
  • Cadet B Femení- Sagrat Cor 0-3
  • Senior Femení- Bunyola 2-3

Bàsquet

El Junior Femení aconseguí una important victòria dins Sa Pobla BC, amb una gran defensa per part de les pollencines que va ser la clau per a guanyar el partit.

Per altra part, el Junior Masculí Promoció va jugar a casa contra el CTEIB Bàsquet que es va mostrar més regular i va acabar vencent als pollencins per 70-74. L’equip local va experimentar molts alts i baixos durant tot el partit.

L’Infantil Femení Preferent 2007, per la seva part, també s’emportà la victòria dins Sa Pobla BC, aconseguint l’objectiu de la setmana després dels entrenaments del dia a dia.

En referència a l’Infantil Masculí Especial, foren els clars guanyadors del partit també disputat contra Sa Pobla BC, on l’intensitat i l’esforç foren el punt clau per a arribar al nivell esperat.

L’Infantil Masculí Preferent no va tenir tanta sort davant el Club Bàsquet Nord, partit que finalitzà en 71-61.

L’Infantil Femení Especial 2008 també fou derrotat pel CB Santa Maria per 42-52, en un partit jugat a casa. El gran nombre de pèrdues a cistella és el que marcà a les jugadores el camí a recórrer i a millorar d’ara endavant.

Victòria de l’Infantil Femení Especial davant el CB Montuïri, acompanyat per la gran defensa de les jugadores i bloquejant a l’equip visitant, lo qual ha ajudat a aconseguir la victòria per 64-13.

També victòria pel Cadet Masculí Preferent contra el CB Consell, obtenint una bona millora respecte al partit de la setmana passada.

Trial

Ahir va tenir lloc la darrera prova del Campionat de Balears de Trial Base a Pollença, organitzada per Moto Club.

En categoria Base Automàtiques, la primera posició ha estat pel pilot del club, Joan Martorell, seguit de Miquel Salvà.

En categoria iniciació 80, la victòria l’ha aconseguit Toni Jaume Bauzà, mentre que en la categoria Open Base, el guanyador ha estat Lluc Linas. En la categoria TR4-125 No puntuable, la victòria se l’ha emportat Lucas Villena.

Futbol

El primer equip del Pollença i Port FC descansava aquest cap de setmana, desprès d’haver disputat en les dues anteriors els partits d’anada i tornada contra el Son Sardina. Ara toca entrenar per a enfrontar-se el proper diumenge contra el Port de Sóller.

Escacs

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la cinquena i darrera ronda del Campionat de Mallorca Individual d’Escacs.

Pel que fa als pollencins, destaca Antoni Marcos Pons Escanellas dins Tercera, qui ascendeix. En referència a la resta de locals, Miquel Sastre va perdre a Segona i Maxence Augier també perdé a Tercera, quedant-se sense opció a ascendir.

Font: Club Escacs Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button