Eu MollMunicipi

Un hotel de Pollença en el Top10 d’Espanya

L'Illa d'Or és un dels deu millors hotels d'Espanya

L’Hotel Illa d’Or del Port de Pollença, de nou en el Top10 dels millors hotels del país, tal i com ja hi formava part aquest estiu.

Juntament a altres hotels de l’illa, com el Sant Francesc de Palma, i a altres d’arreu d’Espanya, conformen un llistat dels hotels més selectes i luxosos que es poden trobar al nostre país, on el preu va acord amb l’elevada categoria.

Així, situen l’Illa d’Or en la cinquena posició per la seva ubicació a la badia del Port de Pollença, per la proximitat de Formentor i Cala Sant Vicenç i a l’ombra de la Serra de Tramuntana. Se’n destaca la tranquil·litat i comoditat que presenta el complexe hoteler, així com els serveis de què disposa per la seva situació exclusiva a la vorera del mar.

Per altra part, l’Hoposa Pollentia, també al Moll, ha deixat de formar part d’aquesta llista de grans hotels.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X