Municipi

La Mala Pècora convida a participar en el moviment “Romp la cadena” de cara al proper 25N

Es tracta d'una campanya a les xarxes socials on tothom pot participar

El 25 de novembre és el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Per això el col·lectiu La Mala Pècora vol aportar el seu granet d’arena per tal de manifestar-se en contra de la violència masclista, la qual ha deixat, en el que portam d’any, 41 víctimes mortals al país.

Davant la situació per Covid19, el col·lectiu pollencí ha desestimat la idea de concentrar-se i, en lloc d’això, ha decidit llançar una campanya a través de les xarxes socials, convidant a pollencins i pollencines, associacions, entitats i partits a col·laborar-hi.

Es tracta de la campanya “Romp la cadena“, una idea acordada des dels centres coeducatius per tal de reflexionar sobre què podem fer per a rompre la cadena de la violència de gènere.

Com participar-hi?

Tant de forma individual, com a través de la vostra associació, entitat o organització política, podeu enviar el vostre vídeo reflexionant sobre què es pot fer per evitar situacions masclistes, seguint les instruccions de la imatge següent, a la direcció de correu electrònic: lamalapecorafeminista@gmail.com

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X