Municipi

Pollença té dos dels millors hotels d’Espanya

Així ho determinen els premis Traveller's Choice de Tripadvisor

Segons els premis ‘Travellers’s Choice’ de TripAdvisor, al Port de Pollença hi ha dos dels millors hotels del país. La companyia de paquets de viatges realitza cada any un llistat basat en les opinions, les puntuacions i les opcions favorites que comparteixen viatgers d’arreu del món. Aquests premis, reconeixen l’excel·lència en qualitat, servei i valor. “Volem felicitar a les propietats de tot el món que han estat reconegudes i reben el nostre major honor: els Premis Travellers ‘Choice Hotels”, afirma públicament Blanca Zayas, responsable de comunicació a TripAdvisor Espanya.

En aquest rànquing de 25 hotels es valora tot perquè l’estada dels clients sigui inoblidable. El més ben valorat de tot Espanya és l’Hotel Cuevas a Santillana del Mar, a Cantabria.

En el segon lloc de la llista d’hotels nacionals es troba el Hoposa Pollentia, al Port de Pollença, que ofereix “un aire bohemi i unes impressionants vistes a la badia”, com afirmen des del rànquing.

Una habitació de l’Hoposa Pollentia

En la desena posició hi ha l’hotel Illa d’Or, també al Moll. De la mateixa companyia de l’anterior, “els clients destaquen la seva ubicació davant de mar i el tracte de la persona”, expliquen.

Així que dintre aquesta llista dels 25 millors hotels del pais en tenir a primera mà dos d’ells; tot un luxe.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button