Esports

Els resultats esportius d’aquest cap de setmana a Pollença

Primera jornada de lliga pel primer equip del Pollença i Port FC

Futbol

El primer equip del Pollença i Port FC, dins primera regional, encetava aquest passat cap de setmana la lliga, en una primera jornada de derrota a casa front al Son Sardina, qui aconseguí la victòria per 1-2.

Tot i que el partit començà amb bons resultats pels pollencins, marcant el gol en el minut 8 per part de Sabater, els contraris van respondre ràpidament i van saber remuntar amb dos gols que arribaren en el minut 26 i 37, respectivament.

Ara toca entrenar per a preparar el proper partit que es jugarà el següent cap de setmana dins Son Sardina, tal i com indica la nova normativa Covid.

Bàsquet

El Bàsquet Pollença segueix amb la mateixa dinàmica partit a partit. Aquest cap de setmana el Junior Masculí Promoció, no va poder aconseguir la victòria davant el CB La Salle, acabant només amb 31 punts. Tal i com el club ha indicat a les seves xarxes socials, la defensiva dels visitants va ser un punt en contra dels locals, tot i haver millorat les tècniques i l’agressivitat en el joc respecte al passat partit. Ara toca preparar-se per al proper partit contra el CTEIB Basquet on es jugarà la segona posició del grup.

En relació al Junior Femení, l’encontre va tenir lloc dins el CB Consell, on les pollencines s’emportaren la segona victòria a casa. Tot i ser un equip amb poques jugadores, segueixen progressant de forma adequada i es troben ara preparant-se per als dos pròxims partits contra Sa Pobla BC, on es juguen també la segona posició del grup.

Per la seva part, el Junior Masculí Preferent no tingué tan bona sort i sortí derrotat de la visita del Bàsquet Artà a Pollença. Tot el partit els pollencins anaren una passa per darrera els contraris, lo qual els va conduir a la derrota final.

El Cadet Femení s’emportà aquesta jornada la tercera victòria davant el CB Madre Alberta, en un partit que van haver d’adaptar-se al ritme de les visitants. Tot i així, queden coses a millorar durant aquesta setmana abans del proper partit.

Victòria també per al Cadet Masculí Especial dins el CB Andratx, sabent en tot moment on atacar i com defensar, acabant en 66-80 i aconseguint 11/39 en triples.

Ciclisme

El Club Ciclista de Pollença ha aconseguit bones posicions en el Campionat de Balears que es va disputar aquest passat cap de setmana a Sineu.

Així, Esteve Payeras Palou, es va fer amb el bronze en la Categoria Júnior, i Esteve Payeras Crespí, també quedà en tercera posició en la Categoria de Veterans.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X