Cala Sant VicençEu MollFormentorMunicipiPollença

‘Mediterràni inèdit’ el programa de ‘Comando al Sol’ on podreu veure Pollença

La pròxima setmana s'emet el programa gravat a Pollença

Fa unes setmanes us contavem en un reportatge que el recongut programa de TVE, Comando Actualidad, es trobava a Pollença per gravar un especial. Com ells mateixos ens van contar, a l’estiu es fa una versió més fresca i li canvien el nom, que passa a ser Comando al Sol.

Ara, a la fi ha arribat el moment de veure aquest programa. Des de TVE han afirmat que es dirà ‘Mediterráneo inédito’ i que s’emetrà el pròxim dimarts dia 1 de setembre. Això, ho han anunciat mitjançant un vídeo avanç, on explica en dos minuts quins llocs es podran trobar al programa. En aquest cas, començarà per Benidorm, després Pollença i per finalitzar, altres punts de Mallorca, com per exemple Magaluf. Un programa on es mostrarà un estiu diferent al mediterrani, amb testimonis de turistes i locals.

A continuació, pots veure el vídeo avanç:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X