Municipi

L’Espai Artesanal de Pollença, tot un èxit

Després de la bona resposta que ha tingut per part del públic, no descarten iniciar projectes nous

A principis d’agost, l’Associació d’Artesans de Pollença obrí l’Espai Artesanal, un local situat enfront del Convent amb l’objectiu de promocionar, donar a conèixer i vendre els productes que ells mateixos elaboren.

L’Espai és regentat per part dels mateixos artesans, qui mostren als visitants i expliquen en tot detall, el procés d’elaboració de les peces, des de joies, objectes de decoració, sabons, tèxtils, entre molts altres.

El local obre de dilluns a divendres d’11h-15h i de 17h-21h, mentre que els cap de setmanes trobareu obert de 10h-14h.

Projectes futurs marcats per la Covid19

Els membres que hi formen part, asseguren que aquesta iniciativa va sorgir, en principi, per tenir una durada de dos mesos: agost i setembre. Però després de la bona resposta que ha tingut en el públic, el grup d’artesans de Pollença no descarta emprendre nous projectes similars a aquest.

Afirmen que, aquests possibles projectes futurs depenen de la situació sanitària marcada per la Covid19, així com les mesures de la pròpia pandèmia, per això no poden fer previsions més enllà de les dues setmanes vista.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X