Cala Sant VicençEu MollFormentorMunicipiPollençaReportatgesVídeo
Destacat

Comando al Sol ens conta quan sortirà el seu reportatge de Pollença

El programa d'abast nacional fa un reportatge sobre el municipi

Un equip de Comando Actualidad, el programa de TVE, ha aterrat al municipi aquesta setmana per fer un reportatge sobre Pollença. Es mostrarà a tot el país les riqueses i els encants més amagats d’un poble ubicat entre la Serra de Tramuntana i una espectacular badia.

Gravaran per la posteritat les meravelles que es troben pels carrers i els seus increïbles paisatges. Per il·lustrar el turisme, passaran per un hotel i per Villaconcha per parlar sobre el turisme esportiu i la desestacionalització. Això sí, tampoc s’obliden de les villes.

La pagesia, l’hostaleria, els pescadors i la fantàstica gastronomia també estan a l’ordre del dia. Pel que es passejaran per La Llotja i per la possessió de Son March, així com cuinaran i donaran a conèixer el tir amb fona.

Un altre dels trets més destacables són l’art i la història local, ítems que no passaran desapercebuts al programa. Enregistren imatges de l’exposició Raons Humanes de Joan Bennàssar ubicada al Calvari, entre altres sorpreses.

I amb menys d’un quart d’hora, des de Comando Actualidad hauran transmès als espectadors nacionals quina és l’essència de Pollença i com de forta és la característica identitat de poble que uneix tots els habitants. Cal celebrar que s’emetrà en prime time.

El procés d’aquest reportatge ens ho ha contat el presentador d’aquest; Juan Carlos Cuevas i el pollencí Jaume Salas. Ho podeu veure al següent enllaç:

https://www.facebook.com/sompollenca/videos/305438690594696/
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button