Eu MollMunicipi

Ultimant els detalls per a l’obertura d’un supermercat solidari al Port de Pollença

Juntament amb Càritas, l'Ajuntament té previst obrir a principis de setembre

Després que durant el confinament l’Ajuntament repartís unes targetes de compra de productes entre les famílies més necessitades del Port de Pollença, ara s’està treballant en un nou projecte amb l’ajuda de Càritas: un supermercat solidari que es situarà al carrer Roger de Flor, 63, i es preveu obrir el proper 7 de setembre.

La responsable de Benestar Social de l’Ajuntament de Pollença, Francisca Cerdà, ha explicat que “després de veure el gran nombre de famílies a qui hem d’ajudar a sortir endavant al Moll, unes 330 que equivalen a entre 900 i 1.000 persones, els serveis que fins aleshores havia prestat Serveis Socials eren insuficients. És per això que hem decidit treballar juntament amb el voluntariat de Càritas i oferir una nova modalitat d’ajuda. Així l’Ajuntament és qui paga els aliments, Serveis Socials qui proporciona el llistat de les famílies que tenen dret a rebre aquesta ajuda i Càritas és qui s’encarrega que exercir els serveis”.

El funcionament de la recollida d’aliments funcionarà a través de cites que donaran per tal d’evitar aglomeracions al local. D’una cita a l’altra hi haurà un espai d’uns 15 minuts per tal de poder dur a terme les tasques de desinfecció pertinents.

Cerdà ha assegurat que a Pollença no hi ha tanta demanda d’aquestes ajudes i que, per lo tant, es seguirà fent des dels Serveis Socials i sense adherir-se a aquest nou projecte, de moment. En el cas que el nombre de famílies necessitades a Pollença creixés, es derivarien també a les ajudes que proporcionen juntament amb Càritas al Moll.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button