Municipi

Catorze equips preseleccionats per a la rehabilitació de Can Morató

L'endarreriment dels informes que ha d'elaborar Recursos Hídrics és el que més preocupa a Colonya

Després de la presentació d’un total de 48 equips per a dur a terme la reforma de Can Morató, una xifra sorprenentment alta, Colonya Caixa Pollença va passar, a finals de la setmana passada, a fer un garbell per a la següent fase. Així de tots els equips que es presentaren, s’escolliren tan sols 14 per que presentin un avantprojecte i, d’entre aquests, triar el projecte guanyador, el qual rehabilitarà l’antiga fàbrica de Can Morató perquè passi a ser la seu de l’entitat financera.

Per a la selecció dels 14 equips es va formar una Junta Avaluadora integrada per membres del Consell d’Administració de Colonya, dos tècnics de l’àmbit d’arquitectura i un de l’àmbit de patrimoni. Per a elegir el projecte final en aquesta fasepròxima, es crearà una Junta Avaluadora nova, és a dir, amb diferents membres. Cal resaltar que, tot i la creació d’aquesta Junta, la decisió final és sempre del Consell d’Administració.

La majoria dels 14 preseleccionats són equips balears o amb integrants de les illes. Podreu trobar més informació sobre ells a la web de Colonya.

Les pròximes passes a fer

En les properes setmanes, des de l’entitat s’està preparant un informe que reuneixi tota la informació necessaria perquè els 14 equips, els quals són multidisciplinars per estar formats per professionals molt diversos (arquitectes, enginyers, arqueòlegs…), puguin elaborar els seus avantprojectes. Cal destacar també que, la majoria d’aquests 14 equips han estat elegits per tenir experiència en la rehabilitació d’edificis catalogats.

Des de la direcció de Colonya expliquen que “tot avança a bon ritme, encara que el que més ens preocupa per complir els terminis és l’endarreriment dels informes que ha d’elaborar Recursos Hídrics (Govern Balear)”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button