Eu MollMunicipi

Reacció dels partits davant les declaracions del batle a les sancions de Costes

El batle Tomeu Cifre demanarà cita a Aina Calvo per a mirar de resoldre aquests fets

En les darreres setmanes, molts locals d’oci i restauració situats a primera línia del Port de Pollença estan rebent sancions per part de Demarcació de Costes.

El batle de Pollença, segons declaracions fetes a a Ràdio Pollença, ha explicat que després que l’any passat l’Ajuntament de Pollença acabàs l’autorització per explotar tot el que és domini públic (platges, sombrilles, hamaques, terrasses…), es començà des del mes d’octubre a tramitar una nova sol·licitut. Però amb l’arribada de la Covid19, l’àmbit administratiu es paralitzà, de manera que l’Ajuntament no aconseguí l’autorització per part de Costes.

Per tal d’evitar l’incertesa que ha provocat i provoca, a dia d’avui, la crisi sanitària cap a un futur proper, l’Ajuntament oferí als concessionaris que ells mateixos sol·licitassin els permisos directament a Costes, per tal d’agilitzar i abaratir els tràmits.

La sorpresa ha estat quan, després que els locals comencessin la seva activitat estant pendents de l’autorització de Costes, de qui esperaven juntament amb l’Ajuntament, una resposta positiva i d’ajuda cap al foment d’aquesta temporada turística, han rebut una sèrie d’expedients sancionadors.

Cifre ha concluït, a Ràdio Pollença, que aquests actes son un despropòsit per part de Demarcació de Costes, sobretot en una situació difícil com en la que estam actualment. A més, ha afegit que, avui mateix, sol·licitarà una cita amb la Delegada de Govern, Aina Calvo, per tal d’exposar-li la situació i fer-li arribar la preocupació dels concessionaris davant els fets.

El xiringuito de La Roca, juntament amb el centre Sail Surf Pollença, són alguns dels locals afectats per aquestes sancions.

La Roca

No tots els locals mereixen la retirada d’aquestes sancions

Cifre ha assegurat que hi ha algunes terrasses del Port de Pollença que no han seguit el protocol de sol·licitud d’autorització i per tant, si són amonestades, és el correcte, ja que és l’obligació de Costes per no seguir els procediments legals.

Els partits polítics de Pollença han reaccionat davant aquestes declaracions. A continuació, adjuntem les respectives publicacions:

  • Junts avançam:
https://www.facebook.com/juntsavancam/posts/3717547474940363
  • Podem Pollença:
https://www.facebook.com/Podempoll/posts/3252061891540491
  • Alternativa per Pollença:
https://www.facebook.com/alternativaxpollenca/posts/3040492636061104
Mostra més

Articles relacionats

2 comentaris

  1. Hi és clar que la gestió de Costes és un desastre total. Com totes les institucions balears que se suposa que haurien de fer les coses bé i ho fan a l’inrevés. El poder va d’això. Per tant prefereixo mil vegades l’anarquia a veure destrosses i caos per part de Palma i Madrid.

Back to top button