Eu MollMunicipi

Un, dos, tres… Va! Arranquen les festes del Moll

Pere Antoni Borràs farà el pregó de les festes de la Mare de Déu del Carme i donarà, així, el sus

Ambient de festes. Una atmosfera desenfadada i una mica nostàlgica. El vent mou i fa sonar els paperins que engalanen la plaça. Les rialles de petits i grans tornaran a ser música de fons. Gent que omple els carrers, enguany amb mascareta. Un escenari que es repeteix cada juliol al Port de Pollença i que tornarà a ser realitat avui.

1, 2, 3… VA!

Pere Antoni Borràs té la responsabilitat d’encetar les festes de la Mare de Déu del Carme més atípiques viscudes des de fa molt de temps. I ho farà a les 21’00 h a l’església de la Mare de Déu del Carme tot pronunciant “Gratitud”, el pregó preparat per a l’ocasió. El director d’Activitats Fisicoesportives de la UIB i membre de la directiva del club nàutic es posarà davant el micròfon dins una parròquia amb l’aforament limitat, però tothom qui ho desitgi el podrà veure i escoltar gràcies a les noves tecnologies.

S’ha col·locat una pantalla gegant a la plaça Miquel Capllonch, on s’emetrà el pregó de Pere Antoni Borràs i el posterior concert del quartet de corda Bellpuig per streaming multicast. A més a més, el discurs i l’actuació també es podran seguir en directe al Facebook de l’Ajuntament de Pollença.

“Tot està llest”

El regidor delegat de les festes del Port de Pollença, Andrés Nevado, espera que “no falli res i assegura que “tot està llest per començar avui a les 20 h” amb les dues exposicions fotogràfiques. “Està ben organitzat”. Es tracta d’una mostra d’imatges de Han Monheim i una de Guillem Bestard.

La gent ha estat molt benevolent i ha acollit amb normalitat que les festes siguin més curtes“, assegura Nevado. Fins ara, no han arribat queixes, afirma.

Andrés Nevado fa una crida a la responsabilitat social

El mateix regidor és qui fa una crida a la responsabilitat social. Demana a la gent que vagi a ls actes organitzats “que respecti les normes de seguretat”. Encara que ells controlaran que es compleixi amb les mesures establertes, recorda que és una cosa “que depèn de cadascú“. Especifica que el personal de la brigada s’asseguraran que es mantinguin les distàncies i se segueixin les normes sanitàries en aquells actes organitzats per a la institució municipal. Pel que fa a aquells esdeveniments organitzats per empreses privades, seran ells qui posaran el personal per fer-ho. Tot i això, la Policia Local s’assegurarà que la gent compleixi amb les directrius durant totes les festes.

No hi haurà processó marinera

Andrés Nevado confirma que “la processó marinera no es farà“, ja que des de “la parròquia han decidit no treure la Mare de Déu per seguretat“.

© Sergi Muñoz
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button