CulturaFormentorMunicipi

‘Formentor, el mar de las palabras’: un documental sobre l’emblemàtic hotel

Formentor i la cultura, la història d'una relació eterna

L’Hotel Formentor i la cultura han teixit una forta relació al llarg de la història. Les meravelloses vistes i la seva tranquil·litat han estat les musses de multitud d’artistes, així com refugi de personalitats diverses. I aquest és el relat del documental Formentor, el mar de las palabras que s’estrenarà a escala mundial el pròxim 1 d’agost al Museu Mallorca en el marc de l’Atlàntida Film Fest. El projecte deixa patent aquest fort lligam a través del testimoni “d’artistes enamorats del lloc“, com ara Mario Vargas Llosa, Ainhoa Arteta o Roberto Calasso. A més a més, repassa la història del màgic racó del mediterrani des que el poeta argentí Adan Diehl fundàs l’establiment fa 90 anys.

Està dirigit per José Luis López-Linares, guanyador de tres premis Goya i es va rodar l’any passat entre Formentor i Argentina. És una producció de Barceló Hotel Gruop que compta amb la producció executiva de Morena Films i la distribució de Mosaico Filmes.

Durant el documental Formentor, el mar de las palabras, es recorda que l’hotel Formentor ha acollit a grans personatges, com Audrey Hepburn, Charles Chaplin, Dalai Lama, Winston Churchill, Grace Kelly o Rainiero de Mónaco

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button