Eu MollMunicipiPollença

Del color carnavalesc a l’obscuritat de la Vella Quaresma

Torna l'enterrament de la sardina a Pollença

Al Port de Pollença saben molt bé que Carnaval és sinònim de color, música, alegria i disfresses. Per això han organitzat un Ball de Màscares per divendres 21 a la plaça Miquel Capllonch, on hi sonarà la millor música del moment. Els encarregats de posar la banda sonor a una de les nits més disbauxades de l’any són el gran Oscar Romero, un dels dj’s més reconeguts i amb més trajectòria de Mallorca, i els locals Tocats d’Ala, la sensació del moment arreu. Una cita que pretén ser el punt àlgid d’aquesta celebració. Ara bé, res de tot això seria possible sense la col·laboració d’Undermoll i l’Ajuntament.

Però tota alegria té un final. Antigament, l’enterrament de la sardina que se celebrava el Dimecres de Cendra simbolitzava el pas del color carnavalesc a l’obscuritat de la Quaresma durant set setmanes. I enguany, un grup de pollencins i pollencines, amb el suport de Som Pollença, tornen a les arrels més profundes per recuperar aquesta tradició.

El seguici fúnebre partirà a les 20’30 h des del bar Can Toni i recorrerà el municipi fins arribar al 1550. Entremig, però, també s’aturaran a Can Gorreta, a la Birreria i a S’Adanar.


Notícies relacionades

Carnestoltes, del Dijous Jarder al Dimecres de Cendra

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X