EsportsMunicipiPollença

El Consell atorga 140.000€ per fer millores al Poliesportiu Municipal

Dimarts es va firmar el conveni entre la institució insular i vint ajuntaments, entre els quals s'hi trobava Pollença

El Consell de Mallorca subvencionarà l’Ajuntament de Pollença amb 140.286,00 € per la reforma dels vestidors dels poliesportiu municipal. Avui dematí s’ha signat a Inca el conveni entre la institució insular i representants de vint ajuntaments, entre els quals hi havia Tomeu Cifre. A l’acte també hi han assistit la presidenta, Catalina Cladera i el conseller Jaume Alzamora.

“Es tracta”, ha dit Catalina Cladera, “d’una de les principals línies d’acció que té el Consell amb els ajuntaments i ajudam els municipis perquè puguin fer inversions en obres, serveis, edificis i instal·lacions bàsiques per al seu bon funcionament”. En aquest sentit, ha afirmat que per al 2020 hi ha pressupostats altres 10 milions d’euros per repartir amb aquest Pla entre tots els municipis de l’illa.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha volgut destacar que amb la convocatòria de 2019 els ajuntaments adquiriren “el compromís de millorar en l’accessibilitat, per fer uns pobles i unes infraestructures més accessibles”. 

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button