CulturaMunicipiPollença

Una ‘Bústia Científica’ pels més petits de casa

Un taller infantil a Can Llobera on es faran experiments

Dia 11 de febrer és el Dia Internacional de les Dones i les Nines a la Ciència, una jornada pensada per promoure la disciplina i rompre amb les barreres existents. I des de Can Llobera se sumen a la causa: han organitzat la Bústia Científica pel dia 12. És un taller infantil que endinsarà a tots els nins i nines que hi acudeixin en un món meravellós replè d’experiments i descobriments.

Els infants que hi acudeixin aniran traient les cartes que unes dones científiques hauran deixat dins la bústia. Els hi explicaran qui són, a què es dediquen, què fan i per què van triar aquesta disciplina. El més emocionant, però, serà el moment en què els convidin a fer interessantíssims experiments que els apropin una mica més en aquest univers a vegades desconegut.

Des de Can Llobera recomanen que els participants a la Bústia Científica tinguin un mínim de 5 anys. Ara bé, si són més petits, no hi haurà cap problema, ja que les activitats es poden realitzar amb els seus pares al costat.

Cartell del taller: "Bústia Cientifica"
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X