Eu MollMunicipi

Un mercat de segona mà organitzat per ‘Undermoll’

Per dur a terme l'exposició fotogràfica necessiten instantànies antigues de dones treballadores

Mercat de segona mà

L’associació cultural Undermoll ha organitzat un mercat de segona mà pel 29 de febrer i l’1 de març a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. Per això fan una crida als ciutadans demanant que col·laborin tot aportant articles que tenguin per casa i ja no utilitzin. Tot és vàlid. Accepten des de peces de roba fins a petits electrodomèstics, passant per llibres, música, decoració i estris diversos. Podran dur els productes a Marta Formes Fotografia (C/ Monges, 7) i a Tartas al Alba (C/Rubén Darío, 12) els dimarts, dimecres i dijous de 10,00 h a 13,00 h i de 16,00 h a 19,00 h.

Amb el mercat de segona mà, l’associació pretén fomentar l’economia circular i també finançar els seus projectes. Els diners recaptats aniran destinats als projectes que tenen en marxa com l’hort urbà o el racó de pensar.

Cartell "Mercat de segona mà"

Exposició fotogràfica sobre la dona treballadora

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que és el 8 de març, també han organitzat una exposició fotogràfica que porta per títol “Dones silenciades en el seu temps. Visibles ara”. Tot i que encara queda temps, des d’Undermoll agrairien que se’ls hi aportin imatges particulars de les dones treballadores, amb un mínim de cinquanta anys d’antiguitat, per poder-ne fer una còpia. Recorden que com més exemplars tinguin, més gran podrà ser l’homenatge.

Aquesta es podrà visitar al local de l’Associació de Veïns del Moll de dia 8 a dia 22 de març. Ara bé, la inauguració serà el dissabte 7 de març a les 18,00 h.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button