Meteorologia

El Port de Pollença, un dels punts més calurosos d’aquesta ona de calor

Beure molt de líquid i evitar llocs calurosos i hores d'altes temperatures

Durant aquests dies estem passant per una de les usuals ones de calor estivals, provocades per l’arribada d’una massa d’aire càlida procedent del continent africà. Tant és així que, el passat dimecres, l’Agència Estatal de Meteorologia declarà l’alerta groga a les Illes Balears per temperatures de fins a 38 graus.

A part de la dificultat d’haver de suportar aquests alts graus, també s’ha de tenir en compte el risc d’incendi, el qual creix quan hi ha la presència de temperatures elevades. Per altra part, es recomana beure molt de líquid, evitar sortir de casa durant les hores més caluroses i llocs on el sol hi sigui molt present, per tal de no caure en un cop de calor.

Cal destacar que el passat dimecres, en el Port de Pollença, juntament amb El Castell (Menorca), s’hi enregistraren una de les temperatures més elevades de Balears.

Per avui, divendres 31, l’AEMET ha declarat l’alerta taronja entre les 11h i les 20h, per temperatures que poden arribar fins als 40 graus. De cara a les properes hores, s’espera que la calor continuï essent un dels factors protagonistes de la jornada.

Etiquetes
Mostra més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X