Gastronomia

Aquesta és la recepta i els comentaris dels guanyadors del concurs de paelles 2023!

Ara podrem fer-la a casa

D’un total tan divers de participants entre els quals hi va haver multitud d’estils, receptes i filosofies de cuina, els que més agradaren pareix que tingueren a veure en tenir un toc de productes de la mar.

Si bé hi havia paelles veganes, negres, amb cigrons i mixtes, amb conill i amb més o menys varietats de verdures, hem volgut saber la recepta dels guanyadors, i ens han contestat això:

“El secret de la paella dels Paella d’Or ha estat el treball en equip i el bon ambient.
Aquesta paella parteix dún berenar enmig de mar, el qual aprofitàrem pre fer una pescadeta de peix roquer variat. El brou, fet amb molt d’amor amb aquest peix, ha estat la base del nostre arròs.
A partir d’aquí, l’elaboració de la recepta ha funcionat com una orquestra ben avinguda on cada músic ha aportat el seu so.
El resultat, una paella primeta de peix, sípia i gambes, amb carxofes i pebre vermell, coronada amb un carpaccio de gambes amb sal de cocó i un allioli d’alls confitats i safrà”

Signat: Els Paella d’Or.

Per la seva banda, els que més se’ls acostaren, els Estovats (2n classificats), combinaren la mar i el camp fent una paella mixta que portava conill, costelles de porc, sípia, calamar, gamba, mejillón, fumet de peix, picadillo de fetge de conill amb all i juliverti arròs bomba.

Esperem que ens hagin dit la veritat i no es guardin cap ingredient secret per a que ens pugui sortir igual a casa!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button