Gastronomia

Confitura d’albercocs

Aprenem a cuinar receptes amb productes de temporada

Ens trobam en plena temporada d’albercocs i seguim donant-vos idees de com introduir aquest fruit dins els vostres plats o de com aprofitar-los durant els mesos en que la seva producció està en auge. Així com fa unes setmanes vos portàvem la recepta de la coca d’albercocs, avui vos ensenyarem a fer una confitura per llepar-se els dits.

Ingredients:

  • 1kg d’albercocs
  • Suc de mitja llimona
  • 500gr de sucre

Preparació:

Per a l’elaboració de la confitura d’albercoc, es comença pelant els fruits i xapant-los per la meitat, retirant-li el pinyol. A continuació, es deixarà reposar dins un recipient amb la resta d’ingredients durant una hora.

Passat aquest temps, es col·loca dins una olla i es posa al foc, deixant-ho coure durant 35-40 minuts, removent sovintment i retirant l’espuma si és el cas. Un cop hagin passat aquests minuts, es retira del foc i, si es desitja que la textura sigui més suau i menys densa, es podria passar per la batedora.

S’ompliran els pots de vidre amb la confitura i s’introduiran dins una cassola amb aigua bollint durant 30 minuts. Això és la forma perquè es conservi bé durant mesos. Ja tendriem la confitura llesta!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button