Gastronomia
Destacat

Torna la Fira del Vi dia 9 i 10 d’octubre

La novetat d'enguany es que es realitzarà a Ca'n Conill

S’ha fet esperar però torna la Fira del Vi. Per a aquest 2021, la seva XVIII edició serà el cap de setmana del 9 i 10 d’octubre. Comptarà amb un horari d’obertura al públic de 10h a 20.30h el dissabte, i de 10h a 14h el diumenge. Cal recordar que la taquilla tancarà una hora abans de l’hora convinguda.

Tal i com ha explicat el responsable de fires de l’Ajuntament de Pollença, Miquel Llobeta, enguany la Fira del Vi no es realitzarà al Claustre sino al terreny de Ca’n Conill, que compta amb un espai més ampli i totalment a l’aire lliure. Allà s’hi instal·laran carpes on els bodeguers exposaran els seus vins.

Tot i que les característiques de l’esdeveniment podran variar en funció de com avanci la pandèmia, l’accés al recinte es controlarà per tal de no sobrepassar l’aforament màxim permès i sempre respectant les normes de seguretat i higiene. De moment, estan treballant en la preparació de la infraestructura i organitzant l’esdeveniment.

Cartell de l’esdeveniment

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. Bon día,

    Sería possible saber la direcció/ubicació d’on es celebrarà la Fira d’enguany, per favor?

    Moltes gracies!

Back to top button